Gastouderopvang bij Klein Konijntje

Gastouder Klein Konijntje in Vlaardingen is een kleinschalige professioneel erkende kinderopvang in de vorm van gastouderopvang voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar.

Gastouder Klein Konijntje Vlaardingen - Lekker spelen in de zandbak.

De opvang vindt plaats in huiselijke sfeer. De reden dat steeds meer mensen kiezen voor een gastouder is omdat het veel voordeliger is dan een kinderdagverblijf. Daarnaast bepaalt uzelf hoe lang erop uw kind gepast wordt. Door mijn flexibiliteit is het mogelijk om ook buiten kantoortijden kinderopvang voor uw kind(eren) aan te bieden.

Gastouder Klein Konijntje in Vlaardingen is goedgekeurd door de GGD Rotterdam-Rijnmond. Hierdoor kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst.

Bij Gastouder Klein Konijntje krijgt uw kind individuele aandacht, begeleiding en verzorging. Door passende activiteiten aan te bieden wordt de ontwikkeling van uw baby, dreumes en peuter gestimuleerd. Voor alle leeftijdsgroepen (0 tot 4 jaar) is het speelgoedaanbod ruim voldoende om op een leuke en speelse manier zich te kunnen ontwikkelenNaast de gezamenlijke activiteiten zoals voorlezen, spelen, knutselen, zingen en dansen is er ook ruimschoots gelegenheid om vrij te spelen.

Bij gastouderopvang hechten de kinderen zich naast de ouders slechts aan één andere verzorgster en voelen zich sneller veilig en vertrouwd, dan bij een kinderdagverblijf met meerdere leidsters.

Ik vind het belangrijk de wensen en eisen omtrent uw kind helder te krijgen. Er is dan ook regelmatig overleg met u.

Gastouder Klein Konijntje Vlaardingen - Gezellig de eendjes voeren.

Continuïteit in de opvang is belangrijk. Voor het kind en natuurlijk ook voor u. Als eerste aanzet worden afspraken contractueel vast gelegd. Deze afspraken worden jaarlijks geëvalueerd en indien nodig aangepast.

Mijn streven is de dagindeling van uw kind zoveel mogelijk hetzelfde er uit te laten zien als de dagindeling die uw kind thuis gewend is. Door een vast dagritme weten kinderen beter waar ze aan toe zijn en wat er gaat komen. Zeker jonge kinderen hebben hier erg veel behoefte aan.

Voorspelbaarheid geeft veiligheid en rust!