Over Tante Nika

Mijn naam is Nika, moeder van een zoon en zelfstandig ondernemer in de kinderopvang.

Met Gastouder Klein Konijntje sta ik ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en bij de Kamer van Koophandel. Ook heb ik de goedkeuring van de GGD Rotterdam-Rijnmond.

Ik ben geboren in Bakoe, de hoofdstad van Azerbeidzjan, en woon sinds 1999 in Nederland waar ik mijn opleidingen heb gevolgd.

Na mijn SPW 4 diploma (AB-er) te hebben behaald ben ik al snel als pedagogisch medewerkster gaan werken in de kinderopvang. Ik heb ruim 7 jaar als pedagogisch medewerkster gewerkt bij verschillende organisaties op het gebied van kinderopvang in Vlaardingen. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en verzorgen van kinderen van 0 tot 12 jaar en mijn eigen ideeën over kinderopvang ontwikkeld.

Sinds januari 2012 ben ik, onder de naam Gastouder Klein Konijntje, in Vlaardingen een professionele kleinschalige kinderopvang aan huis gestart. Mijn doelstelling is om opvang te creëren die voor kinderen en ouders aanvoelt als een tweede thuis. Kinderen komen met plezier naar mij toe (dat staat voorop!) en ouders laten hun kinderen met een gerust hart bij mij achter.