Stage bij Gastouder Klein Konijntje

Lijkt het u leuk om stage te lopen in een kleinschalige kinderopvang?

sbb leerbedrijfVoor stage bent u van harte welkom bij Gastouder Klein Konijntje!

Gastouder Klein Konijntje is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (voorheen Calibris) erkend leerbedrijf voor:

  • Assistent dienstverlening en zorg (25251) (Niveau 1)
  • VMBO – Zorg, welzijn en sport
  • Helpende Zorg en Welzijn (25498) (Niveau 2)
  • Helpende zorg en welzijn (92640) (Niveau 2)
  • Zorg en welzijn (79140)

Gastouderopvang Klein Konijntje heeft regelmatig plek voor een stagiaire.IMG_2845 Stagiaires zijn wellicht de toekomstige gastouders, het is belangrijk dat zij de kans krijgen om het vak te leren. Leren wat het betekend om met kinderen te werken. Voor mij is het mooi om mijn eigen kennis en ervaring te mogen delen met deze stagiaires. En ook ik kan nog van hen leren!

De werkzaamheden van de stagiaire variëren van huishoudelijke taken (schoonmaken van speelgoed, eten en drinken bereiden enz), verzorgende taken (ADL enz) en begeleidende taken (toezicht houden op veilig gedrag van de kinderen, helpen tijdens allerlei activiteiten enz).

Bij het opleiden vormen eigen verantwoordelijkheid en zelfwerkzaamheid, een respectvolle benadering en het vertrouwen in de mogelijkheden van de stagiair de basis. Tijdens de stage zullen kennis en vaardigheden overgedragen worden aan de stagiair.

Daarbij zijn er duidelijke regels opgesteld met betrekking tot de houding naar de opvangkinderen en hun ouders. De verwachtingen die ik heb van u als stagiaire is dat u in de eerste plaats gemotiveerd bent. U vind het leuk om met kinderen te werken. En u wilt uzelf hier graag verder in ontwikkelen. U hebt een leergerichte houding en staat open voor feedback.

Werken aan uw persoonlijke leerdoelen en opleiding vind ik belangrijk. Als u bij Gastouder Klein Konijntje stage gaat lopen kun u veel leren en uzelf ontwikkelen. Ik vind het belangrijk u daarin goed te begeleiden en u te stimuleren in uw ontwikkeling zodat u aan het eind van u stage met recht kunt zeggen dat u uw diploma waard bent.

Lijkt het u leuk om stage te lopen bij mijn kleinschalig kinderopvang in de vorm van gastouderopvang? Dan ontvang ik graag uw cv én sollicitatiebrief, met hierin uw motivatie, wat u wilt leren en wat u zelf te bieden hebt, per email.